Stroom School 'A Glass Darkly': rondleiding Nat Muller

Zondag 9 november 2014, 15.00 uur
Locatie: Hogewal 1-9, Den Haag
Onderdeel van A Glass Darkly

Reserveren niet nodig
Voertaal: Engels!

Kan een bewustzijn van de effecten van transparantie ons aanzetten om weer na te denken over de mogelijkheden van een andere ‘nieuwe cultuur'? En zo ja, wat kunnen de kunsten daarin betekenen? Rond deze en andere vragen zal Nat Muller haar reflectie geven op de tentoonstelling.

Nat Muller is onafhankelijk curator en cultuurcriticus met als interessegebied het raakvlak tussen beeldende kunst, politiek en media. Ze is gespecialiseerd in hedendaagse kunst in en uit het Midden Oosten. Voor Ibraaz en Broadsheet Magazine is ze redacteur en ze draagt regelmatig bij aan Springerin en MetropolisM. Ze heeft les gegeven aan verschillende academies en universiteiten in Nederland en het Midden-Oosten en in beide gebieden ook een groot aantal tentoonstellingen gemaakt. In 2015 is ze curator-in-residence bij de Delfina Foundation in Londen. Bij Stedelijk Museum Bureau Amsterdam is nog tot en met 16 november 2014 een expositie van haar hand te zien: This is the time. This is the record of time.
www.natmuller.com


Stroom School is de overkoepelende term voor het randprogramma rond tentoonstellingen. In de Stroom School worden thema's uitgelicht, besproken en verdiept. De activiteiten staan open voor iedereen.

Meer Stroom School A Glass Darkly
 

Nat Muller
Stedelijk Museum Bureau Amsterdam, 'This is the time. This is the record of time', 2014
foto: courtesy SMBA