ADHD XIII: De stad slaapt nooit!

Over de 24-uurs stad: fotopresentatie en twitterdebat

Zaterdag 22 juni 2013, 11-16 uur
ihkv De Dag van de Architectuur (Den Haag)
Locatie: door de hele stad Den Haag
en discussieer mee via Twitter: www.twitter.com/ActueelDHDebat  
Gebruik: #dvdadh


De stad slaapt nooit! Maar Den Haag wel. Is dat erg?
Volgens wethouder Marnix Norder wel. ‘We hebben nightlife nodig, na 2 uur gaat Den Haag op slot', werd hij geciteerd in Den Haag Centraal (7 juni 2013). Maar wat is nightlife eigenlijk? ADHD twittert deze dag over de zin en onzin van de 24-uurs stad: mee in de rat race en altijd in bedrijf of slow life en op tijd naar bed?

Architect Corine Keus stelde t.g.v. De Dag van de Architectuur 2013 (Den Haag) voor een etalage van de Bijenkorf een fotoserie samen van fotografen van HAACS (het kwartaalmagazine van het Haags Architectuur Café) die de 24-uurs stad in beeld hebben gebracht. ADHD twittert gedurende de dag de foto's en bespreekt zo het dag-en nachtleven van Den Haag. Twitter mee en gebruik #dvdadh of of volg het debat via: www.twitter.com/ActueelDHDebat

www.dagvandearchitectuur.nl/events/view/403

Organisatie
ADHD (Actueel Den Haag Debat) is een gezamenlijk initiatief van BNA Kring Haaglanden, Haags Architectuur Café, Het Nutshuis en Stroom Den Haag. Alert, levendig en actief worden de laatste ontwikkelingen in de Haagse stedenbouw en architectuur bespreekbaar gemaakt.

Met dank aan:
Corine Keus, Johan Nieuwenhuize, Atelier Pro en Stichting Dag van de Architectuur.

ADHD Archief

ADHD XIII: De stad slaapt nooit!
foto: Johan Nieuwenhuize