Stroom School: Raphaël Zarka

Stroom School is de overkoepelende term voor het randprogramma dat Stroom bij tentoonstellingen organiseert. In de Stroom School worden thema's van de tentoonstelling uitgelicht en uitgediept. De Stroom School activiteiten zijn gratis en staan open voor iedereen.

ELKE ZONDAG GRATIS RONDLEIDINGEN
Elke zondag (behalve op 12 juni) zijn er om 15 uur gratis rondleidingen door de tentoonstelling. De rondleidingen worden gegeven door het Stroom team of door een externe rondleider. Voor deze tentoonstelling zijn de externe rondleiders:

Zondag 19 juni 2011, 15 uur

Rondleiding Jan van de Pavert
Beeldend kunstenaar.

Zondag 26 juni 2011, 15 uur
Rondleiding door Bas Ackermann
Directeur van Shoot Me Film Festival.

Zondag 3 juli 2011, 15 uur
Rondleiding door Benno Tempel
Directeur van het Gemeentemuseum Den Haag.

OVERIGE ACTIVITEITEN

Donderdag 9 juni 2011, 20 uur
The Knight's Move: Iain Borden (reserveren verplicht)
Iain Borden is historicus en onderzoeker van architectuur en stedelijke cultuur en is hoofd van Bartlett School of Architecture in Londen. Zijn interesse gaat zowel uit naar het ontwerp als de beleving van de gebouwde omgeving, waarbij hij zich vooral richt op de manier waarop mensen zonder architectuurachtergrond hun omgeving begrijpen. Hij bestudeerde skateboarding als manier om de stad eigen te maken en werkt momenteel aan een onderzoek naar de cultuur van het autorijden in films.

Zondag 21 augustus 2011, 15 uur
Finissage
Rondleiding door Arno van Roosmalen, directeur van Stroom Den Haag gevolgd door een feestelijke afsluiting van de tentoonstelling.