We zijn weer open!

Laatste update dd. 3 juni 2020

Vanaf 3 juni zijn onze deuren weer open. Van woensdag tot en met zondag, tussen 12 en 17 uur, kan je binnen lopen om te snuffelen en iets te kopen in onze boekwinkel of om onderzoek te doen en rustig te lezen in de bibliotheek. Er zijn diverse maatregelen getroffen om alles veilig en op gepaste afstand te kunnen doen. Stroom neemt de dreiging van het Coronavirus (Covid-19) nog steeds serieus. De gezondheid van onze bezoekers en ons team heeft onze hoogste aandacht.

Open voor een nieuwe samenleving
Lees meer over de boeken die te zien zijn op de banner hiernaast (bovenaan). Dank aan: Atelier Carvalho Bernau (klik op het beeld om het groter te zien).

Wil je komen studeren in de bibliotheek, dan is het raadzaam om telefonisch of via email een plekje te reserveren. Kom je toevallig binnenlopen en is er genoeg ruimte, dan ben je natuurlijk ook altijd welkom.
E: info@stroom.nl (graag datum en tijd van je bezoek vermelden).
T: 070-3658985 (wo t/m zo, 12-17 uur).

De kantoren blijven voorlopig nog wel gesloten voor afspraken en bezoek. Voor vragen kan je natuurlijk nog steeds via email of telefoon contact met ons opnemen.

Stroom is bereikbaar via email: info@stroom.nl en telefonisch tijdens kantooruren (ma t/m vrij, 11.00-17.00 uur) en za, zo 12.00-17.00 uur). T. 070-3658985


We kijken er naar uit om je terug te zien en we staan voor je klaar!


Wekelijkse Stroom Nieuwsbrief
We versturen in deze periode elke week een nieuwsbrief. Met als introductie een actuele column van onze directeur Arno van Roosmalen. >> Bekijk ze hier allemaal

Coronavirus Crisis Hulp
Stroom verzamelt op deze speciale pagina tips, advies en acties die kunstenaars en zzp'ers in de culturele en creatieve sector kunnen helpen in deze tijden van de Coronavirus crisis.

Stroom Promise
Tijdelijke subsidieregeling voor projecten die aansluiten bij maatschappelijke urgenties als gevolg van de Corona crisis. In 2020 bestaat Stroom 30 jaar. We willen ons jubileum gestalte geven met de belofte van extra waardering voor het maatschappelijk belang van kunst en extra steun te geven aan degenen die vitaal zijn voor de verdere ontwikkeling van onze kunstsector. Kunstenaars, curatoren, critici, publicisten, kunstenaarsinitiatieven, collectieven en samenwerkingsverbanden uit Den Haag kunnen aanvragen tot 1 juli 2020

Stroom Tips in tijden van quarantaine
Tips om deze tijden van zelf-isolatie tijdens de coronaviruscrisis door te komen.

How are you...?
Hoe staat het met onze vrienden die in het afgelopen jaar op bezoek waren bij Stroom, bij wie wij zelf op bezoek zijn geweest, of die hopelijk dit jaar nog komen? We zoeken contact.

Stroom boekwinkel en bibliotheek weer open
foto: Atelier Carvalho Bernau
Stroom boekwinkel
foto: Stroom Den Haag
Stroom boekwinkel
foto: Stroom Den Haag
Stroom boekwinkel
foto: Stroom Den Haag
Screenshot uit 'Welcome to Stroom Den Haag'
foto: film: Hani Chladilov√°