Rondleiding Jessica van der Pol door 'Food Forward'

Zondag 5 februari 2012, 15 uur
Locatie: Hogewal 1-9, Den Haag
Toegang gratis. Reserveren niet nodig


De tentoonstelling Food Forward presenteert radicale en inspirerende scenario's voor de toekomst van ons voedsel. Aan de hand van het werk van een groep internationale kunstenaars en ontwerpers geeft middelbaar scholiere Jessica van der Pol een rondleiding. Vanuit een heel persoonlijke invalshoek vertelt zij over de bijzondere relatie tussen mens en voedsel.

Hallo, ik ben Jessica van der Pol en zit in 4 HAVO op het Montaigne Lyceum in Ypenburg. Ik ben 16 jaar en sta erg open voor de kunstwereld. Ik ben erg geinteresseerd in de kunst, dit komt doordat ik uit een familie kom waarin mijn moeder schildert. Ik vond het altijd leuk om te zien hoe zij deze schilderijen maakte en langzamerhand ben ik mij ook steeds meer gaan verdiepen in andere soorten kunst. Ik ben in een projectweek van mijn school voor het vak beeldende vorming naar Stroom Den Haag geweest om daar een workshop te doen. Ook dit vond ik erg leuk!
In mijn rondleiding door de tentoonstelling 'Food Forward' wil ik u kennis laten maken met het dagelijkse probleem dat in de wereld speelt. Ik wil mijn kijk op deze tentoonstelling aan u overbrengen en u een eigen mening laten vormen over dit probleem. Wat het probleem is? Dit vertel ik u in de rondleiding van de tentoonstelling 'Food Forward'!


Meer informatie over Food Forward klik hier.

Michael Burton & Michiko Nitta, Algaculture (older works)
foto: courtesy the artists