ADHD IX: Dit zijn onze helden!

Howard Komproe interviewt 16 local heroes

Zaterdag 1 september 2012, tijdens Museumnacht Den Haag
Locatie: Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag
Tijd: 20.15 uur - 00.45 uur
Alleen toegang met Museumnacht passe-partout


Het was Shakespeare die zei What is the city but the people? En hij had natuurlijk gelijk. Zonder mensen geen stad. Zonder betrokken, bijzondere, creatieve, knutselende, ondernemende, gekke, volhardende, dwarse, schrijvende, timmerende, enthousiaste, reizende, onderwijzende, bevlogen, tuinierende, sleutelende inwoners zou Den Haag weinig voorstellen.
 
Van deze enorme groep actieve Hagenaars zet ADHD er zestien op een voetstuk tijdens de Haagse Museumnacht. Stand-up comedian Howard Komproe, geboren in Den Haag, zal ze in een marathonsessie van 3 uur live interviewen. Dus kom naar het café in het Nutshuis en hoor met eigen oren hoe een activistische kunstenaar Mariahoeve probeert te redden, hoe een meubelontwerper gekapte bomen een nieuw leven geeft, hoe een bewoner in de Zeeheldenbuurt een stadstuin probeert te realiseren of hoe een ondernemer een leegstaand pand transformeert.

ADHD (Actueel Den Haag Debat) is een gezamenlijk initiatief van BNA Kring Haaglanden, Haags Architectuur Café, Het Nutshuis en Stroom Den Haag. Alert, levendig en actief worden de laatste ontwikkelingen in de Haagse stedenbouw en architectuur bespreekbaar gemaakt.
http://actueeldenhaagdebat.wordpress.com

Stroom ADHD Archief
(overzicht van alle ADHD avonden op de Stroom website)

De ADHD-avonden worden financieel mogelijk gemaakt door:
Stimuleringsfonds voor Architectuur, BNA Kring Haaglanden, Haags Architectuur Café, Het Nutshuis en Stroom Den Haag.