VIND JE WOORDEN: een introductie op tekstschrijven

Dinsdag 17 november 2015, 19.45 - 21.30 uur
Locatie: Stroom Den Haag, Hogewal 1-9, Den Haag
Voertaal: Nederlands
Reserveren via: nhelmer@stroom.nl

Avond voor Haagse kunstenaars: een algemene introductie op taal en communicatie met een focus op tekstschrijven.

Op initiatief van Stroom Circle lid Astrid Feiter (Bureau Mevrouw de Voorzitter) is er in samenwerking met een aantal kunstenaars en een aantal Stroom Circle leden een programma opgezet voor Haagse kunstenaars gericht op schrijven als basis. De Stroom Circle is een groep van ruim 50 personen die werkzaam zijn buiten het kunstenveld. Via hen en hun achterban beoogt Stroom haar activiteiten verder uit te dragen, ten behoeve van het programma input te krijgen, en hun expertise aan te wenden voor kunstenaars en het Stroom team. De Stroom Circle is daarmee een maatschappelijke denktank.

De introductie op tekstschrijven (voertaal Nederlands) wordt door verschillende professionals uit de Stroom Circle en een (voormalig) Haagse kunstenaar ingevuld: Astrid Feiter (Bureau Mevrouw de Voorzitter), Trees Steeghs (docent creatief schrijven), Jochem Rotteveel (beeldend kunstenaar, marketing & communicatie) en Esther Didden (filosoof, Jegens en Tevens). De algemene introductie op 17 november is vrij toegankelijk voor Haagse kunstenaars. Wil je 'VIND JE WOORDEN. Een introductie op tekstschrijven' op 17 november bijwonen dan kun je hiervoor een plek reserveren via nhelmer@stroom.nl.

Programma dinsdag 17 november
19.30 uur: Inloop
19.45-20:15 uur:
Introductie
20:15-20:45 uur:
Hoe vind je goede woorden?
--  Korte Pauze --
21:00-21:30 uur:
Het belang van de juiste woorden

Aansluitend op de algemene introductie is er een reeks van 3 workshops gepland waarin kunstenaars zelf aan de slag gaan met schrijven en lezen. Trees Steeghs heeft de inhoud van de workshops vormgegeven en zal toelichting geven op 17 november. De reeks van 3 workshops zullen plaatsvinden op dinsdag 1, 15 december en 19 januari van 19:00 -21:30 uur bij Stroom Den Haag. Er is plek voor 10 tot maximaal 12 kunstenaars. De kosten per workshop zijn €16,60 (excl. 21% btw), het is mogelijk een factuur te ontvangen. Na afloop van het introductieprogramma op 17 november kunnen kunstenaars zich ter plekke inschrijven voor deze reeks workshops.

Stroom Den Haag alle kunstenaars en Stroom Circle-leden die aan dit programma hebben bijgedragen van harte bedanken!

Mevrouw De Voorzitter
VIND JE WOORDEN bij Stroom Den Haag
VIND JE WOORDEN bij Stroom Den Haag
VIND JE WOORDEN bij Stroom Den Haag
VIND JE WOORDEN bij Stroom Den Haag
VIND JE WOORDEN bij Stroom Den Haag
VIND JE WOORDEN bij Stroom Den Haag