Zefir7: *Glitterstudio en HATS & TALES

Donderdag 8 november 2018, 20:30 uur
(deur open: 20 uur)
Locatie: Stroom, Hogewal 1-9, Den Haag
Voertaal: Engels
Reserveren is niet nodig

Join facebook event
facebook.com/ZefirZeven
www.zefir7.nl


Zefir7
is het maandelijks ontwerperscafé bij Stroom Den Haag i.s.m. BNO Kring Groot Den Haag. Deze keer met: *Glitterstudio en HATS & TALES, twee ontwerpstudios geleid door vrouwen. Ze vertellen over hun ervaringen en wat ze bereikt hebben.


*Glitterstudio
Jana Blom
(1990) en Caitlin Berner (1993) zijn een jong, onafhankelijk grafisch ontwerp- en VJ-duo dat opereert onder de naam *Glitterstudio. Ze hebben allebei onlangs een Bachelor of Art behaald aan de afdeling Grafische Vormgeving van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Hun aanpak is speels en conceptueel. Ze werken niet alleen voor opdrachtgevers, maar initiëren ook hun eigen projecten. Ze zijn actief in zowel het culturele als het commerciële veld en ze creeëren niet alleen visuele identititeiten, publicaties, posters, websites, social-media content en gifs, maar bouwen ook installaties, maken videoclips, verzorgen de art direction van projecten, live VJ-shows, video-mapping en nog vele meer.
www.glitterstudio.nl


HATS & TALES

Hats & Tales
bouwt verhalen in het spanningsveld tussen visueel geweld en inhoudelijke helderheid. Hun kracht is dat ze als duo werken: waar Saskia Pouwels zich richt zich op conceptuele  vergezichten, houdt Hanneke Minten zich bezig met het menselijk detail. Hun professionele, co-creërende en uitdagende manier van werken schept vernieuwende, eerlijke producties, strak uitgevoerd en met strategische impact. Tot hun clientèle rekenen zij vele organisaties die midden in de wereld staan, betrokken zijn bij hun boodschap en er niet van terugschrikken om een stevig statement te maken.
www.hatsandtales.nl

*Glitterstudio, 'Happy People-Campaign' for photography graduation class of 2018 at AKV|Sint Joost.
foto: © Glitterstudio
HATS & TALES